Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Attractie huren Haarlem – Attractieverhuur Haarlem

Attractieverhuur Haarlem is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en accessoires in Haarlem. Wij verhuren onder andere de volgende attracties, flipperkasten en arcadekasten:

Ons aanbod

Attractieverhuur Haarlem verhuurt feestelijke attracties en diverse speelse accessoires. Bij ons zijn verschillende attracties beschikbaar, zoals stormbanen, springkussens en klassieke en nieuwe spelletjes. Mocht je dus een feestje of partijtje organiseren? Bekijk dan ons ruime aanbod. Ook voor een (jeugd)kamp of sportdag kunnen wij alle benodigdheden leveren om spelplezier te garanderen! Zelfs bij een drukke gelegenheid zoals een verjaardag of een ander feest waar kinderen bij zijn, voegen spelletjes of een springkussen net dat beetje extra gezelligheid toe. De kinderen zijn de gehele middag lekker aan het spelen en de ouderen hebben hierdoor extra tijd voor elkaar, of kunnen zelf stiekem ook een spelletje meedoen of een sprongetje wagen.

Springkussenverhuur Haarlem is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Spaarndam, Velsen, Velserbroek en Zandvoort.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42