Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Buitenspeeldag organiseren

Buitenspeeldag Haarlem is bijna een feit! De kinderen zijn er ongetwijfeld klaar voor om een hele dag lekker buiten te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ben jij er ook klaar voor en heb je de juiste attributen in huis voor een onvergetelijke middag? Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij, van Springkussenverhuur Haarlem, te hulp schieten. Wij verhuren verschillende spellen, waarmee de kinderen zich de gehele dag kunnen vermaken. 

Springkussen

Om van de Buitenspeeldag een feestelijke dag te maken kan je voor de kinderen een springkussen huren. Met een springkussen maak je ieder kind blij en kunnen ze lekker met elkaar springen. Ons assortiment aan springkussens is erg breed, waardoor je kan kiezen uit een van de verschillende formaten en thema’s. Voor meiden is een prinsessen springkussen erg leuk en voor jongens kan je kiezen voor een springkussen voetbal of een springkussen kasteel met dak.

Sport & Spel

Naast het springen op een springkussen gaat het tijdens de buitenspeeldag vooral om sporten en het spelen van spelletjes. Wij, van Springkussenverhuur Haarlem hebben een breed assortiment aan sport en spel artikelen. Dus voor iedere leeftijd wat wils. Je kan ervoor kiezen om een zeskamppakket te huren. Dan heb je gelijk meerdere spellen en kan je er een hele middag mee vullen. Ook kan je losse spellen huren, zoals een buikschuifbaan, een voetbal dart of een sumo worstelaar pakket.

Kleine spellen

Wonen er nog hele jonge kinderen in de buurt of heb je zelf nog jonge kinderen? Dan zijn de kleine spellen leuk voor deze leeftijd. Je kan samen met je kinderen eendjes vangen. Of huur Jenga XL, voor een spannende wedstrijd. De wat ouderen kinderen uit de buurt kunnen gaan blikgooien of maak zelf een spel met een bal en geef ieder kind een fles water. Je gaat dan in een rondje staan en probeert elkaar fles om te schieten. Het kind met het minste water aan het einde van het spel in zijn fles is de verliezer.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over een van onze spellen of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42