Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De leukste activiteiten tijdens een familiedag!

Er zijn vele redenen waarom een familiedag leuk kan zijn. Zo is het leuk om met je familie dingen te ondernemen en wanneer je ver van elkaar vandaan woont is het een mooi moment om lekker bij te praten en leuke activiteiten samen te doen. Tijdens het doen van activiteiten met je familie bouw je herinneringen op en heb je hopelijk een leuke dag. Wij, van Springkussenverhuur Haarlem hebben de leukste activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.  

Spelletjes middag organiseren

Voor een spelletjes middag met de hele familie is het het beste als er diverse spellen beschikbaar zijn, zodat je kan kiezen welk spel jij het leukste vindt. Daarnaast kun je ook meerdere spellen spelen. Speel bijvoorbeeld met een klein groepje Jenga XL of mens erger je niet XL. Wanneer je gek bent op de spellen van de kermis kun je blikgooien of balletjes hijsen. Mocht jullie woordenschat heel groot zijn en willen jullie als volwassenen een ander spel spelen dan de kinderen? Laat dan je hersenen kraken en maak woorden met een letterpak.

Sporten beoefenen

Zijn jullie een beetje een sportieve familie? Dan is het leuk om tegen elkaar te strijden en je uithoudingsvermogen en conditie te testen. Een leuke, sportieve activiteit om te doen tijdens de familiedag is bubble bal. Iedereen trekt een opblaasbaar pak aan en speelt een potje voetbal tegen elkaar. Door het pak die je aanhebt kun je elkaar omstoten, zonder dat je hard ten val komt. een ander leuke, sportieve activiteit om te doen met je familie is  het spelen van een zeskamp. Een zeskamp bestaat uit 6 sportieve activiteiten. Win je de meeste activiteiten? Dan ben jij de winnaar van de familie!

Samen koken

Wanneer jullie ene leuke middag hebben beleeft met z’n alle kunnen jullie de dag gezamenlijk afsluiten door met elkaar een hapje te eten. Je kan ervoor kiezen om samen te gaan koken, iets te bestellen of een restaurant te bezoeken. Wanneer u kiest voor een van de eerste 2 opties kunt u er nog een klein feestje achter plakken. Zet wat buffettafels in de achtertuin en zing tot laat in de avond karaoke met de familie

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42