Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De leukste koningsspellen voor Koningsdag!

Het is bijna zover, de gezelligste dag van het jaar! De dag waarbij we gezamenlijk de verjaardag van de Koning vieren. Op deze dag wordt er vooral gelachen, gefeest, veel spellen gespeeld en heel wat gekocht en verkocht op de verscheidenheid aan rommelmarkten. Spelletjes zijn natuurlijk wel het leukste om te doen op Koningsdag, omdat dit zorgt voor veel gezelligheid, vooral als je koningsdagspelletjes hebt.

Zaklopen

Het is een simpel maar zeer vermakelijk spel: zaklopen. Voor dit spel heb je eigenlijk alleen een jutezak nodig of iets wat hierop lijkt en vrij stevig is. Bedenk een start –en eindpunt en begin maar met springen. Beide benen zitten in dezelfde jutezak dus wees voorzichtig en zorg dat je snel en gebalanceerd over de finishlijn heen komt!

Koekhappen

Het zeer bekende spel dat ook door het Koningshuis gespeeld word, is toch wel het koekhappen. De bedoeling van koekhappen is dat je de koek te pakken krijgt zonder handen te gebruiken. Span een touw tussen bomen, palen of wat er beschikbaar is en hang de koek of het snoep aan het touw. Vervolgens hap je de koek of het snoep totdat deze helemaal op is door alleen je mond te gebruiken, succes!

Blikgooien

Blikgooien is een simpel maar leuk spel voor jong en oud! Degene die de meeste blikken per worp kan omwerpen is de grote winnaar. Maak het jezelf echter moeilijker door de afstand tussen jou en de blikken te vergroten en zorg dat je leuke beloningen hebt in de vorm van een grabbelton bijvoorbeeld.

Wie is de koning?

In de trant van Koningsdag hoort natuurlijk een echt koningsspel! Bij het begin van het spel staan 3 kinderen bij de startlijn klaar. Na 30 meter (dit kan ook verder of dichterbij zijn, afhankelijk van de leeftijd) staat een pylon met een kroon. Degene die het snelste is en de kroon op zijn hoofd heeft, is de grote winnaar.

Ringwerpen

Heb jij het in je om op Koningsdag je beste beentje voor te zetten? Laat dat dan maar eens zien met het spel ringwerpen. De bedoeling van het spel is om de ringen om de paaltjes te werpen. De paaltjes leveren ieder een ander puntenaantal op dus zorg dat je op het juiste paaltje mikt. Het spel kan zowel alleen als met anderen worden gespeeld, zo kun je tegen elkaar spelen en er een wedstrijdje van maken. Degene met de meeste punten in de minste gooien is uiteraard de winnaar!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van spellen bij Springkussenverhuur Haarlem. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42