Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een klein springkussen huren in Haarlem? Vraag hem vandaag nog bij ons aan.

Wil je dat je kinderen naast het leren en huiswerk maken ook lekker kunnen spelen? Dan hebben wij van Springkussenverhuur Haarlem een ideale oplossing voor je! Door een mini springkussen te huren, kunnen je kinderen hun energie kwijt en zitten ze niet de hele dag achter een scherm. Heb je alleen niet zoveel ruimte voor een springkussen? Geen probleem, wij zetten een aantal mini springkussens voor je op een rijtje.

Prinsessen springkussen

Is je dochter of zijn je dochters helemaal fan van prinsessen en lopen ze het liefst de hele dag in hun prinsessen jurk rondt? Dan zal het mini springkussen prinsessen ook erg goed in de smaak vallen. Naast dat het een prachtig roze springkussen is, staan er ook prinsessen op, waaronder Belle en Assepoester. Het springkussen is 4×3 meter en kan op in kleinere tuin of oprit neer worden gezet. Daarnaast heeft dit springkussen ook een dakje, zodat je onder alle weeromstandigheden lekker kunt springen!

springkussen prinses huren haarlem

Jungle springkussen

Of heb je juist een stoere jongen die niets liever dan de hele dag wilt klimmen en klauteren. Dan past daar juist meer een mini springkussen jungle bij. Een groen springkussens dat helemaal versierd is met apen en allerlei andere exotische beesten. Het springkussen is 4×3 meter en is makkelijk op te zetten. Ook deze beschikt over een dakje, zodat je op elk moment kunt springen.

Circus springkussen

Wil je liever een springkussen dat zowel leuk is voor meiden als jongens? Dan is het mini circus springkussen daar geschikt voor. Het springkussen heeft naast de stoere mannen met de gewichten ook mooie danseressen in mooie jurken. En natuurlijk niet te vergeten zijn de clowns er die zorgen voor een glimlach op je gezicht!

springkussen circus huren haarlem

Meer informatie

Al deze springkussens kunnen voor een extra bedrag thuis bezorgd worden, wil je dat niet? Dan kan je de springkussens ook bij ons ophalen. Wij zetten het voor je klaar en dan hoef je het alleen nog maar in te laden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over deze kleine springkussens of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder middels adviezen en tips.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42