Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Groot springkussen huren Haarlem: 2 ideeën

Ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren? Daar komt daar het een en ander bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van snacks en sapjes en het verzinnen van een leuke activiteit voor de kinderen. Op zoek naar een leuke activiteit? Wat dacht je van springkussens? De kinderen kunnen hier flink hun energie in kwijt en het ziet er leuk uit. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Lees dan verder!

Grote springkussen

Heb je een grote ruimte tot je beschikking? Dan zijn de 5x4m springkussens wellicht wat voor jou. Deze springkussens zijn een wat groter dan de kleinste springkussens die wij verhuren van 4x3m. Ook hebben de meeste 5x4m springkussens iets extra’s. Deze springkussens beschikken bijna allemaal over een glijbaan. Heb jij een dierenthema ingedachte? Dan past de Amazone springkussen erg goed.  Wil je juist met het warme weer vanuit het springkussen zo je zwembad in glijden? Bekijk dan ons springkussen dino met glijbaan.

5×4 springkussen

Voor degene die nog een slagje groter willen gaan, is een 5×4 springkussen een goede keuze. Het leuke aan deze springkussens is dat er als extra toevoeging een glijbaan bijzit. Zo kunnen de kinderen uren lang veel plezier beleven aan het springen en ook van de glijbaan af glijden om vervolgens weer te springen op het springkussen. Ben je van plan om een feest te organiseren met als thema, prinsessen of unicorn? Dan is het Springkussen unicorn met glijbaan een ideale keuze. Naast deze 5×4 springkussen verhuren wij ook het springkussen seaworld met een dolfijn bovenop. Hierna hebben we nog één springkussen die qua grootte eruit springt. Heb je een groot terrein tot je beschikking en een ruim budget om uit te geven? Bekijk hieronder dan het laatste springkussen idee.

springkussen dolfijn huren haarlem

 

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over onze grote springkussens of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met onze medewerkers van de klantenservice op. Zij helpen je graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42