Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Spaarndam – Springkussenverhuur Spaarndam

Springkussenverhuur Spaarndam is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal in de Spaarndam. In het assortiment zitten onder andere de volgende springkussens, arcadekasten en flipperkasten

 

Ons aanbod

Spaarndam is een dorp dat onder de gemeente Haarlem valt. Hier verhuren wij ook onze springkussens! Bijvoorbeeld voor op het parkeerplein bij dorpscentrum Spaarndam. Naast springkussens verhuren wij ook andere party materialen om er een onvergetelijk dorpsfeest van te maken. Onze springkussens worden verhuurd aan zowel bedrijven als particulieren. Springkussenverhuur Haarlem verhuurt mooie producten en bieden daarbij een snelle service. Zo kunnen we jou uitstekend begeleiden bij het organiseren van jouw feest of evenement. Laat even weten waar je naar op zoek bent, dan helpen wij je graag!

Springkussenverhuur Haarlem is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Spaarndam, Velsen, Velserbroek en Zandvoort.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42