Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een bedrijfsfeest organiseren? Ook voor volwassenen hebben wij vermaak!

Springkussenverhuur Haarlem staat natuurlijk bekend om de verhuur van springkussens. Maar wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor het huren van allerlei leuke spellen en attracties voor volwassenen? Denk bijvoorbeeld maar aan arcadespellen, flipperkasten of spannende attracties. Neem maar eens een kijkje bij onderstaand assortiment.

Arcade

In de jaren 80 en 90 waren arcadekasten enorm populair en kwam je ze overal tegen. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen kon je arcade spellen op een hogere kwaliteit spelen dan thuis. Fabrikanten investeerden dan ook veel geld om telkens nieuwe modellen te ontwikkelen met nog meer functies en toeters en bellen. Met de opkomst van de pc en spelcomputers voor thuis verdween de arcadekast wat uit het straatbeeld. Maar inmiddels is hij weer aardig op weg terug. Er zijn veel liefhebbers die de oude kasten in goede staat proberen te houden en er zijn zelfs nieuwe producten op de markt (arcade1up). Bij Springkussenverhuur Haarlem kun je enkele originele jaren 90 arcadekasten huren, zoals de horror shooter CarnEvil en de 4 speler NBA JAM.

Let wel op dat ze in die tijd uitsluitend nog gebruik maakten van CTR beeldschermen (bij de meeste mensen bekend van de enorme tv kasten die men thuis had staan). Daardoor zijn deze arcades zeer groot en zwaar. Je kunt zo’n kast dus niet even de trap op tillen met 2 personen.

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van arcadekasten zijn de emulators. Dit zijn full-size arcade kasten met zware kwaliteit knoppen en joy-sticks. Ze hebben intern een moderne pc waar vaak vele honderden verschillende spellen op staan. Deze kasten zijn veel lichter, omdat er een modern LED scherm in zit, en je hebt dus de keus uit meerdere spellen. Het nadeel is dat de knoppen niet volledig overeenkomen per spel. Er zitten vaak meer knoppen op dan je nodig hebt wat verwarrend kan zijn bij het spelen. Toch is zo’n zogenaamde Multicade (arcadekast met meerdere spellen) een goede keus als je niet precies weet welke spellen in de smaak zullen vallen bij de gasten.

Flipperkasten

Een andere blast from the past die helemaal terug is van weg geweest is de originele flipperkast. Ooit niet weg te denken uit elke kroeg en speelhal. Je ziet ze wel nog regelmatig staan bij bijvoorbeeld bedrijfskantines. Hoewel er nog steeds nieuwe modellen worden uitgebracht door 1 enkele fabrikant zijn de meeste flipperkasten in omloop toch al snel 30 tot 40 jaar oud. Gelukkig zijn flipperkasten volledig ontworpen om makkelijk onderhouden te worden. Elk onderdeel is goed te bereiken en je kunt ze snel en zonder schade vervanging wanneer er iets kapot is gegaan. Flipperkasten doen het altijd geweldig op feestjes! Door de vrolijke lichten en geluidseffecten trekken ze snel de aandacht. Ook het spelletje zelf blijft een ontzettende aantrekkingskracht houden door de fysieke eigenschappen er van.

Bij Springkussenverhuur Haarlem kun je 3 absolute klassiekers huren die al jarenlang hoog in de lijstjes van beste flipperkast ooit gebouwd staan. De vrolijke en familie vriendelijke fish tales is geschikt voor elk soort evenement. Wij hebben ook de misschien wel meest gezochte flipperkast ooit in het assortiment: Attack from mars. Veel mensen van boven de 30 zullen actieve herinneringen hebben ooit op deze kast te hebben gespeeld in de kroeg en feestzaal waar ze als tiener vaak kwamen. Dat is dus een fantastische aanvulling op evenementen die impact willen hebben.

Attracties

Voor de meer actieve invulling van een evenement kun je natuurlijk ook denken aan een mechanische attractie als eye-catcher. Wie kent bijvoorbeeld niet de beroemde mechanische rodeostier. Deze kom je vaak tegen bij buurtfeesten en bedrijfsborrels. Zelfs op sportdagen kan hij worden ingezet door het sportieve karakter van het spel. Maar daarnaast hebben we ook wat meer kermis geori├źnteerde attracties staan, zoals een kop van jut, een boksbal of (voor de kleintjes) kikkerslaan. Al deze attracties maken vrolijke geluiden en trekken direct de aandacht.┬á Ze zorgen voor een feestelijke sfeer op je evenement. Al onze attracties zijn altijd op free-play in te stellen. Het is dus niet nodig om euro munten uit te delen aan je gasten voor ze gebruik kunnen maken van de spellen!

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42